Doorzoek de website


Contact

Tandala Ranch
Kariunga
Nanyuki


+254 711 955 431

E-mail: tandalaresort@gmail.com

Opening op 1 Januari 2016

Tandala Ranch is een klein resort opgezet door Susan Wanjira Kimotho Njoroge  en haar echtgenoot Marcel den Ouden. De belangrijkste reden voor het opzetten van het resort was om de liefde van de eigenaars voor de Afrikaanse natuur en het wildleven met anderen te delen.

Susan is geboren in Kenia en Marcel, Nederlander van origine, is vanaf het eerste contact met het Afrikaanse continent door middel van zijn "wildlife paintings" bezig geweest met het promoten​ van de uitzonderlijke schoonheid van de flora en fauna van Zuid- en Oost-Afrika.

Gelegen aan de voet van Mount Kenia, op de weg van Nanyuki naar Dol Dol, dicht bij het dorp van Jua kali (Swahili voor sterke zon), is het resort ideaal gelegen om de bezoeker een volledige en interessante Afrikaanse ervaring te geven. Een ervaring die in alle rust en luxe met respect voor het Afrikaanse erfgoed en de Afrikaanse levensstijl kan worden beleefd.

Om in staat te zijn om de rust en de kwaliteit te garanderen, heeft het resort het maximum aantal gasten vastgesteld op 12, gehuisvest in 6 ruime lodges (momenteel zijn 2 lodges beschikbaar),  een origineel "Nyama Choma" grill restaurant, een art gallery en een traditioneel Afrikaans dorp verspreid over de meer dan 15 hectare prachtige bloementuinen, savanne en rivierbos.

Tandala Ranch biedt verschillende uitstekende weekend- en vakantiemogelijkheden,  een of twee nachten of een wat langer verblijf om optimaal te genieten van "het beste wat de natuur te bieden heeft".

 De aangeboden diensten zijn;

  • Tandala lodges
  • Fever Tree ECO  camp
  • Tandala Nyumbu grill
  • Tandala safaris en excursies
  • Tandala Art gallery


De langetermijndoelstelling van ranch is het streven naar de beste keuze te worden met betrekking tot prijs-kwaliteitverhouding rondom Mount Kenia voor wat betreft birding, wildlife safari's, bergbeklimmen alsmede een tussenstopfaciliteit voor reizigers naar het westen te zijn en last but not least een onvergeetelijk Afrikaanse avontuur te bieden.

 Afrika te beleven van dichtbij in de best mogelijke omstandigheden is onze missie.