Doorzoek de website


Contact

Tandala Ranch
Kariunga
Nanyuki


+254 711 955 431

E-mail: tandalaresort@gmail.com

Tandala Lodges

Op het moment hefft Tandala Ranch 2  comfortabele lodges. een derde lodge is in aanbouw.  De stijl van de lodges is uniek en met traditionele rietdaken. Alle lodges zijn verschillend in grootte en hebben hun eigen thema.

De geboden kwaliteit is echter hetzelfde voor elke lodge; king size of queen size bed, inloopdouche en/of bad, katoenen handdoeken en hoge kwaliteit linnengoed. Elke lodge heeft minstens één eigen terras met kampvuur/barbecue.

 

ROCK LODGE (CHUI) (in aanbouw)

  

Rock lodge ligt hoog boven de rivier tussen de natuurlijke rode rotsblokken. Zoals het luipaard dat vaak hoge plaatsen uitzoekt om een goed ​​beeld van de omgeving te hebben, zullen de gasten genieten van prachtig uitzicht op de rivier en Ol Daiga heuvels in de verte.

Het thema van de Rock lodge is het luipaard. Met meer dan 45 vierkante meter is Rock lodge een van de grotere accommodaties. De speciale lay-out en  de badkamer en trappen uitgehouwen in de natuurlijke rots waarop de lodge staat maakt het de meest spectaculaire lodge. Helaas is Rock lodge vanwege de trappen niet geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn.

Rock lodge heeft een queen size 4 poster bed, een grote inloopdouche met uitzicht op de rivier, een open haard en een kleine keuken. Rock lodge heeft twee terrassen, één verborgen tussen de rotsen en één waarop men van het uitzicht en het kabbelen van de rivier geniet. Een natuurlijke rots barbecue / kampvuur is geïntegreerd in dit spectaculaire terras.

 

GARDEN LODGE (Sunbird)

   

Garden lodge ligt aan het einde van de open savanne-achtige velden aan de rand van de rivier omgeven door de volgroeide bomen die traditioneel in een Afrikaans rivierengebied te vinden zijn. Met iets meer dan 35 vierkante meter is Garden lodge de kleinste lodge, maar tegelijkertijd wordt Garden lodge beschouwd als de meest romantische lodge.

Het thema van de Garden lodge is de Sunbird

De bloemen en de bomen rondom de Garden lodge trekken een overvloed van vogels aan die het een heus plezier maken vanaf je eigen terras de natuur te observeren.

Garden lodge heeft een tweepersoons natuurlijke rotsdouche en een queen size bed. Garden Lodge heeft twee terrassen. Beide terrassen hebben een barbecue. Eén terras is aan de lodge en één terras is gelegen aan de rand van de rivier in de schaduw van oude bomen. Dit terras is bereikbaar via een natuurlijke rotstrap en de  twee persoons hangmat is ideaal voor een middagdutje in de schaduw terwijl u geniet van de geluiden van de rivier.

 

 

RIVER LODGE ( Kingfisher)

   

River lodge ligt naast Garden lodge aan de rand van de rivier. Hoewel dicht bij elkaar, genieten beide lodges van volledige privacy, van elkaar gescheiden door de dichte struiken en volwassen bomen.

Het thema van de River lodge is de ijsvogel. Vertegenwoordiger van weliswaar een relatief kleine vogel, met meer dan 40 vierkante meter is River lodge groot genoeg voor 3 personen.

River lodge heeft een king size 4 posterbed, een inloopdouche, een zithoek met open haard en uitzicht op de oever van de rivier. In de zithoek is een mogelijkheid voor een slaapplaats voor een derde persoon. River lodge heeft twee terrassen, één aan de voorkant met een prachtig uitzicht op Mount Kenia en één aan de achterkant aan de rand van de rivier. Het terras aan de rivier heeft een barbecue. River lodge heeft ook een kleine "court yard" waar volledige privacy  is die het toelaat om te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.