Doorzoek de website


Contact

Tandala Ranch
Kariunga
Nanyuki


+254 711 955 431

E-mail: tandalaresort@gmail.com

SAFARI

Tandala Ranch is gelegen aan de voet van Mount Kenia, een gebied wat verrassend weinig gekend is voor safari. Dit is echter totaal niet terecht. In de directe omgeving van Mount Kenia bevindt zich het OL Pajetta natuurreservaat. Een gebied van meer dan honderd vierkante kilometer waar de "big Five" vrij rond lopen. Er wordt beweerd dat de concentratie wilde dieren per vierkante kilometer in Ol Pajetta een van de hoogste is in heel Afrika. Tandala Ranch ligt op slechts 15 minuten van het reservaat. Zo dicht bij zo'n grote hoeveelheid wilde dieren maakt dat Tandala Ranch ideaal gesitueerd is om hun gasten de ultieme safaribeleving te bieden.

De hoge concentratie van wild in Ol Pajetta conservancy maakt het zeer goed mogelijk om binnen twee dagen safari de zogenaamde "Big Five" te spotten.

Men moet er echter wel rekening mee houden dat het entreegeld voor het reservaat 95 US$ bedraagt per persoon/per dag .

                                          

                               

Alle bovenstaand fotos zijn genomen in OL Pajetta Conservancy

Ook zeer de moeite waard is een dag trip naar Mpala. In Mpala kan men grote kuddes olifanten "tegenkomen". Tandala Ranch kan een dag trip verzorgen met lunch aan de riveir in de schaduw van volwassen "Fever Trees"voor de prijs van 100 EURO voor maximum 4 personen, auto huur en lunch inbegrepen.